Prijzen

We leveren iedere webwinkel op basis van een abonnement met een minimumduur van een jaar. Na deze minimumduur wordt dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief BTW.

Geen hulp meer nodig?

Zet de WordPress / Woocommerce ticket support uit met dit basispakket.
Downgraden naar dit abonnement is mogelijk na de minimumduur van één jaar.

 8,75p/mnd
(incl. BTW)

Wat een uitkomst!

Vorige week mijn cursus WordPress afgerond (met goed succes!) en vandaag staat mijn webwinkel klaar om te starten. Sluit perfect aan op m'n cursus. Goed werk jongens, jullie snappen het.

Marco van der Plaats

wordpress woocommerce webwinkel
5
2018-01-03T16:17:16+01:00

Marco van der Plaats

Vorige week mijn cursus WordPress afgerond (met goed succes!) en vandaag staat mijn webwinkel klaar om te starten. Sluit perfect aan op m'n cursus. Goed werk jongens, jullie snappen het.

Wat een mogelijkheden!

Na mijn ervaringen met een andere aanbieder wilde ik meer vrijheid en mogelijkheden om mijn verkoop te stimuleren. Vrienden vertelden me dat WooCommerce, als het om webwinkels gaat het beste is wat op dit moment verkrijgbaar is voor WordPress. Volgens hen was het pakket wel zeer uitgebreid en kon het opzetten van de webwinkel moeilijk worden. Nou, bij Goedkope SSL webwinkels heb ik hier gelukkig geen enkel probleem mee ondervonden. Bedankt voor de goede zorgen!

Suzanne van Vliet

wordpress woocommerce webwinkel
5
2018-01-02T20:14:01+01:00

Suzanne van Vliet

De mogelijkheden die deze webwinkel biedt zijn eindeloos en de service is uitstekend!

Speelse kijk op een abonnement

Het wisselen van abonnement ging goed, het is wel even wennen want na iedere wissel gaat ie een maand op slot en kun je daarna pas opnieuw wisselen. Maar al met al een leuke en razend efficiënte manier van ondersteuning bieden.

Wouter Fennema

wordpress woocommerce webwinkel
4
2018-01-03T16:33:52+01:00

Wouter Fennema

Het wisselen van abonnement ging goed, het is wel even wennen want na iedere wissel gaat ie een maand op slot en kun je daarna pas opnieuw wisselen. Maar al met al een leuke en razend efficiënte manier van ondersteuning bieden.

Snel geleverd en goede service

Vandaag besteld, vandaag online! Super service en betaalbaar.

Sujan Lionaar

wordpress woocommerce webwinkel
5
2018-01-02T19:58:09+01:00

Sujan Lionaar

Vandaag besteld, vandaag online! Super service en betaalbaar.

No-nonsense support van echte professionals

Ik loop zo vaak tegen beperkingen aan van support van andere aanbieders dat ik prettig verrast was van jullie no-nonsense support. Goede hulp van een professional die met me meedenkt.

Elsa Post

wordpress woocommerce webwinkel
4
2018-01-03T18:01:20+01:00

Elsa Post

Ik loop zo vaak tegen beperkingen aan van support van andere aanbieders dat ik prettig verrast was van jullie no-nonsense support. Goede hulp van een professional die met me meedenkt.
4.6
5
wordpress woocommerce webwinkel