Je webwinkel met WordPress en WooCommerce

De techniek achter je WooCommerce webwinkel

Binnen 2 werkdagen na inschrijving ontvang je van ons je WooCommerce webwinkel die je zelf op maat kunt maken voor jouw specifieke doelgroep, branche of product.
Alle abonnees van Goedkope SSL webwinkels krijgen de beschikking over:

Budget supportPremium supportPriority support
Webhosting control panelcPanelcPanelcPanel
WordPress/WooCommerce webwinkelomgevingWordPress and WooCommerceWordPress and WooCommerceWordPress and WooCommerce
4 E-mail adressenYesYesYes
WooCommerce Storefront themaYesYesYes
20 GB data-opslagYesYesYes
Onbeperkt dataverkeerYesYesYes
Ticket-support reactietijd2 dagen24 uur1 uur

Geen updates meer nodig

Onze WordPress webhosting verlost je van de noodzaak om alles up-to-date te houden. Updates voor het WordPress systeem, het thema, de plugins en de vertalingen hiervoor komen namelijk met regelmaat voor. Zo hou jij meer tijd over voor je webwinkel.

Maar dit betekent ook dat er iemand is die je leven vergemakkelijkt. Iemand die ervoor zorgt dat je met een voorsprong van start kunt gaan. Iemand die je bijstaat met advies, informatie en oplossingen als je vragen hebt over je webwinkel.

Kunnen wisselen van abonnement vanaf dag één

Deze maand geen tijd? Jij bepaalt zelf wanneer je aan de slag wilt met een snellere reactietijd.

Carte Blanche support voor je webwinkel

Een vliegende start met WooCommerce

De webwinkelomgeving wordt voorbereid voor veilige online verkopen binnen Nederland. Deze voorbereidingen betreffen betalingen, belastingen, verzending, SEO en meer.

Betaling

Voor betalingen via het internet wordt de Mollie payments for WooCommerce plugin geinstalleerd en voorbereid voor betalingen met iDeal. Om gebruik de maken van Mollie betalingen is een account bij Mollie noodzakelijk.

Meer informatie over het aanmaken van een Mollie account vindt je op de website van Mollie.

Belasting

Op de verkoopprijs van producten of diensten wordt door de overheid omzetbelasting geheven. Er zijn 2 belastingtarieven: Hoog tarief en laag tarief. Deze belastingtarieven stellen wij in WooCommerce voor je in. Hierdoor hoef je bij de invoer van je producten enkel te kiezen voor het tarief dat bij jouw product past.

Verzending

WooCommerce heeft uitgebreide mogelijkheden om de verzending van je producten in de totaalprijs op te nemen. De verzendkosten kunnen ingevoerd en gekoppeld worden aan een geografisch gebied. Ter voorbereiding maken we een verzendplan voor je als bruikbaar voorbeeld. Dit verzendplan geldt voor heel Nederland waarbij één tarief geheven wordt van 8 euro (exclusief BTW) per verzending.

Zo ga je goed beslagen van start met WooCommerce, wetende dat onze technici de onderliggende WordPress installatie perfect hebben geconfigureerd voor veilige en optimale prestaties.

Aan de slag met je nieuwe webwinkel

Nadat je webwinkel is opgeleverd kun je direct beginnen met de invoer van producten en overige inhoud. Eventuele vragen die je hierover hebt kun je vinden bij ‘Vraag en antwoord.’ Als je het niet kunt vinden dan kun je je vraag stellen in een ticket.

Het WooCommerce Storefront webwinkel thema

Je webwinkel wordt standaard opgeleverd met het WooCommerce Storefront thema. Dit thema is gemaakt door het team van WooCommerce en wordt ook netjes door hun bijgehouden. Het maakt dat het thema nooit conflicten zal geven met WooCommerce bij updates van dit thema.

Als je een ander design wilt hebben dan het design waarmee de webwinkel opgeleverd is dan kun je hiervoor een ander thema installeren. Ons support team staat voor je klaar om je hiermee te helpen.

WordPress plugins installeren voor je webwinkel

Het staat al onze klanten vrij om naar believen plugins te installeren. Ook deze plugins zullen door ons worden bijgewerkt bij het uitvoeren van de updates voor je webwinkel.